http://espaiestudiant.cat/
Cartell de l’Espai de l’Estudiant 2018

Un any més, les Residències d’Estudiants del Complex Educatiu de Tarragona (CET) participaran a l’Espai de l’Estudiant. La fira, que va per la seva 18a edició, es realitzarà els dies 8 i 9 de març a la Sala Kursaal de Valls.

Foto de l’stand del CET a la fira de l’any passat

Les residències compartiran l’espai amb els instituts Pere Martell i Cal•lípolis, per tal de poder informar als visitants de tota l’oferta de serveis educatius del Complex. Per a nosaltres, representa l’oportunitat de donar-nos a conèixer als nois i noies de les nostres comarques.

L’accés a la fira és gratuït i obert a tot el públic dijous 7 de 15.30h a 19.00h.

 

Les Residències van a l’Espai de l’Estudiant
Etiquetat a:                        

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *